SOUHLAS S POSKYTNUTÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ



Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je: Globtec s.r.o., se sídlem Vývozní 633/60a, Ostrava-Hrušov, 71100.

Zpracovatel osobních údajů

Zpracovatelem osobních údajů je: Globtec s.r.o., se sídlem Vývozní 633/60a, Ostrava-Hrušov, 71100.

Osobní údaje je oprávněn také zpracovávat kterýkoliv zaměstnanec správce.
  • Text souhlasu
Zaškrtnutím políčka před odesláním objednávky nebo kontaktování přes formuláře ve smyslu ust. § 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále též jako „zákon o ochraně osobních údajů“), a v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabude účinnosti dne 25. 5. 2018, Souhlasím se zpracování a uchováním osobních údajů.
  • Jaké údaje budou zpracovány
Jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma, bydliště (ulice, č. p./č. o, město, PSČ, stát) nebo sídlo, datum narození, e-mailová adresa, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, IP adresa,
  • K jakým účelům budou osobní údaje zpracovány a uchovány 
  • Osobní údaje, kterými jsou:
jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma,

bydliště (ulice, č. p./č. o, město, PSČ, stát) nebo sídlo,

e-mailová adresa,

telefonní číslo,

bude správce shromažďovat, uchovávat a zpracovávat pro následující účely:

pro uzavření smlouvy,

pro zasílání upozornění a oznámení týkajících se obchodního případu,

pro zasílání marketingových oznámení správce,

pro poskytnutí třetím osobám, kterými jsou naši obchodní partneři, aby je tyto osoby užily k následujícím účelům: doručení zboží, správa a propagace na sociálních sítích.

  • Doba, po kterou budou osobní údaje uchovány
Správce bude uchovávat osobní údaje po dobu nezbytně nutnou. Nejdéle bude správce uchovávat osobní údaje po dobu 5 let.
  • Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovány?
Osobní údaje budou zpracovány: strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů; v písemné podobě;
  • Práva subjektu údajů, informace a přístup k osobním údajům
Jako subjekt údajů mám právo na přístup k mým osobním údajům, mám právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování.

Mám právo požadovat informaci, jaké osobní údaje jsou zpracovávány a mám právo požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.

Dále mám právo vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů (tj. právo získat osobní údaje, které se mne týkají, které jsem poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, blíže viz. čl. 20 GDPR).

Mám právo souhlas kdykoli odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním, pokud je zpracování založeno na čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo čl. 9 odst. 2 písm. a) GDPR. To znamená, že takové právo nemám zejména tehdy, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje (zejména povinnosti vztahující se k LVTČ).

Jako subjekt údajů jsem informován o tom, že souhlas s poskytnutím údajů mohu odvolat vyplněním formuláře na internetových stránkách na adrese http://www.forsite.cz/ochrana-osobnich-udaju nebo odesláním e-mailu na adresu support@forsite.cz

Jako subjekt údajů mám právo požádat o informaci o zpracování mých osobních údajů, přičemž tuto informaci je správce povinen mi bez zbytečného odkladu předat. Obsah informace je dán ustanovením § 12 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

Jako subjekt údajů mám v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů právo obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Správce prohlašuje, že při zpracování nedochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, uvedenému v čl. 22 odst. 1 a 4 GDPR.

Správce prohlašuje, že osobní údaje nejsou zpracovávány pro účely vědeckého či historického výzkumu nebo pro statistické účely.

Správce prohlašuje, že bude osobní údaje zpracovávat:

strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů v písemné podobě

  • Závěrečná ustanovení
Jako subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom(a) svých práv podle ust. § 12 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů a svých práv podle GDPR.

Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny.

Tento souhlas je svobodný a vědomý projev vůle subjektu údajů, jehož obsahem je svolení subjektu údajů se zpracováním osobních údajů.



Cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýza našich návštěvností využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak se náš web používá, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Partneři těchto údajů mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku používání vašich služeb.

Obecné představení cookies

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které mohou být použity na webových stránkách, aby uživatelský zážitek byl více efektivní.

Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookie potřebujeme vaše povolení.

Tato stránka používá různé typy souborů cookie. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách.

  • Nutné — Potřebné soubory cookie pomáhají k tomu, aby byla webová stránka použitelná tak, aby umožnila základní funkce jako navigační stránky a přístup k zabezpečeným sekcím webové stránky. Webová stránka nemůže správně fungovat bez těchto souborů cookie.
  • Preferenční — Preferenční cookies umožňují, aby webová stránka zapamatovala informace, které mění jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například preferovaný jazyk nebo region, kde se nacházíte.
  • Statistické — Statistické cookies pomáhají majitelům webových stránek, aby pochopili, jak návštěvníci používají webové stránky. Anonymně sbírají a sdělují informace.
  • Marketingové — Marketingové cookies jsou používány pro sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazovat reklamu, která je relevantní a zajímavá pro každého uživatele, a je to cennější pro vydavatele a třetí strany inzerce.
  • Neklasifikované — Neklasifikované cookies jsou cookies, které máme v procesu klasifikace společně s poskytovateli jednotlivých cookies.

Shromážděné cookies soubory na tomto webu jsou zpracovány prostřednictvím těchto služeb:

  • Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.


Copyright © 2018 FORSITE. Všechna práva vyhrazena. | Provozovatel | Ochrana osobních údajů | Podmínky hostování | Mapa webu
Aktuální datum a čas: 13. prosince 2018, 03:56 | Uvedené ceny jsou bez DPH 21 %